Kirjutamata perekroonika ehk pildistatud kaardid

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm õde kohvikus: Mari (vasakult), Erika ja Kadri keeravad lehti albumis, kus on enam kui kolmekümne aasta perefotod, mis saadetud pühadetervitusteks sõpradele-sugulastele.
Kolm õde kohvikus: Mari (vasakult), Erika ja Kadri keeravad lehti albumis, kus on enam kui kolmekümne aasta perefotod, mis saadetud pühadetervitusteks sõpradele-sugulastele. Foto: Meelis Meilbaum

Ühel tavalisel erilisel perel tekkis 36 aastat tagasi mõte saata pühadetervitus oma sõpradele lavastatud foto näol – see sai traditsiooniks, mis on püsinud katkematuna tänini. Ainult et viie inimese asemel on vaja kompositsioon tekitada üheksateistkümnega.

Tõuke ettevõtmiseks andis pereema Eva Mägi (omadele lihtsalt Mammi) klassivend Tõnu Aru Tihemetsa päevilt, kes saatis Mägidele uue aasta õnnesoovid pühadekaardiga, millelt vaatas vastu tema pere.

“Tõnu on üsna tuntud nimi filmimaailmas ka praegu. See tundus nii armas ja eriline, et otsustasime samaga vastata,” meenutab Mammi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles