Merilini võlumaal: beebide fotograaf püüab pildile ilmaimed

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotograaf Merilin Prommik pildistab beebiootel naisi ja titasid.
Fotograaf Merilin Prommik pildistab beebiootel naisi ja titasid. Foto: Erakogu

Vaieldamatult on jõulukuul Facebookis lemmikpostitusteks fotod päkapikkudeks riietatud nunnudest lapsukestest. Rakvere fotograaf, nelja lapse ema Merilin Prommik oskab piltidel välja tuua päkapikumütsiga või -mütsita inimlapse väe.

Vallimäe all asub viis aastat fotograafina tegutsenud Merilin Prommiku kodu ühes fotostuudioga, mis hubane, soe ja hele-heledates toonides. Stuudioseinal on reas väikesed värvilised toolid, üksik mänguauto. Põrandal korvid ja sallid, millega pisikesed magama kiigutada. Stuudios on avatud kapiuks, mis viib fantaasiamaailma, kus uhked kleidid-seelikud, mis Merilin Prommiku enda valmistatud.

Pitside ja satside vahel ütleb fotograaf, et tal on hobi valmistada kostüüme. “Õmblen neid kohe palju. Kui olen netis midagi näinud ja see on ilus, siis teen valmis. Need on nagu dekoratsioonid, tagant paeltega kokkutõmmatavad. Kihilised asjad näevad fotol väga ilusad välja. Eriti kui läbi paistavad. Seal on šifooni ja pitsi. Kõike. Aga et näha, kuidas need fotole jäävad, pean neid tavaliselt proovima oma lastele,” räägib Prommik ja toob näha ühe roosades toonides kleidi – tüdrukute unelma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles