Rakvere teatrikino jääb ikkagi pühade vahel suletuks

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Meilbaum

Vaatamata Rakvere linnavolikogu liikmete vahetult enne jõule koostatud palvele teatrikino plaanitust varem avada, jäävad kinouksed linnarahvale kuni 3. jaanuarini suletuks.

Enne jõule esitasid Rakvere linnavolikogu fraktsioonide esimehed Urmas Tamm, Martti Marksoo, Kert Karus ja aseesimees Aleksandr Holst SA Rakvere Teatrimaja nõukogu esimehele Lia Liinile ja teatrijuht Velvo Välile pöördumise, milles paluti kinomaja rahvale avada juba 27. detsembrist, mitte 3. jaanuarist, nagu oli esialgu plaanis. Petitsiooni algatas volikogu keskfraktsioon.

Pöördumise ajendiks oli kinomaja töötajate kollektiivne jõulupuhkus 21. detsembrist 3. jaanuarini, mis langeb kokku koolivaheaja esimese nädala ja rohkete puhkustega – ajaga, mil paljudel oleks mahti ja soovi perega uude kinno minna. Otsus maja sulgeda pälvis mõistetavalt üsna suure pahameele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles