Aineühenduste juhatajad on parimad vedurid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aineõpetajaid koondavate ühenduste liidrid said aasta lõpus kokku, et tehtule tagasi vaadata, üksteist kiita, ühendada töine pool pidulikuga ja anda tunnistust sellest, et muutuvas hariduselus on maakonna aineühendused mitmeti eeskujuks.

Kui Eesti hariduses kurdetakse küllalt tihti selle üle, et koolides ja iseäranis lasteaedades on meespedagooge vähe, siis 33 Lääne-Virumaa ainesektsioonist nelja ohjavad mehed.

Saksa keele ainesektsiooni juht, Rakvere gümnaasiumi õpetaja Kalle Lina, kelle juhtida on kümneliikmeline ainesektsioon, nimetas suurimaks mureks saksa keele õppijate arvu vähenemist maakonnas. “Tamsalus on see C-keel, Kundas alustas viimane 9. klass, kes saksa keelt õpib. Rakvere reaalgümnaasiumis avaldas kolme paralleeli peale neli-viis last soovi saksa keelt õppida. Ring jääb väiksemaks,” lausus Lina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles