Ujujad tõid meistrivõistlustelt hulga medaleid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti lühirajaujumise meistrivõistlustel võitis 100 m selili ­Ralf Tribuntsov ajaga 51.80, edestades pingelises duellis viimastel nädalatel vägevate sooritustega silma paistnud Kregor Zirki 18 sajandikuga. 50 m seliliujumises oli Tribuntsovi edu Zirgi ees suurem ning kuldmedal tuli 23-sajandikulise paremusega põhikonkurendi ees.

50 m liblikujumises tuli Tribuntsov hõbedale, jäädes alla vaid uue Eesti rekordi püstitanud Daniel Zaitsevile, poole pikemal võistlusmaal vahetasid mehed aga kohad, Tribuntsov võitis kulla ja jättis Zaitsevi hõbedale. 100 m vabaltujumises kuulus Tribuntsovile pronksmedal, sedapuhku tuli Kregor Zirgile ja kulla võitnud Pjotr Degtjarjovile päris palju alla vanduda.

Juunioridest võitis Anette Hallik hõbeda 200 m vabastiilis, pronksi 400 m vabastiilis ning 200 m kompleksujumises saavutas ta viienda koha. Kert Taniel Kesküll võitis pronksi 200 m seliliujumises ning kulla 4 x 100 m kompleksujumises ja 100 m seliliujumises oli kuues. Samuti tuli kuuendaks Sven Reiu 200 m kompleksujumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles