Galerii: uue aasta tervitamine Rakveres

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hetk enne seda, kui Rakvere Keskväljakul hakkas kõlama ABBA kustumatu hitt „Happy New Year“, algas taevalael linna uhke ja kaunis mitmetasandiline ilutulestik. 

Linnusest kolmest positsioonist taeva alla lennutatud ilutuld oli imetlema tulnud sadu inimesi. Rahvas kogunes nii linna tänavatele kui ka keskväljakule tänavuse liikuva valgussäras kuuseinstallatsiooni juurde.

Samal ajal, kui OÜ Firestudio lasi taevasse umbes kaheksa minuti jooksul 1700 lasku, sooviti meeleolukalt üksteisele paremat uut.

Ilutulestiku korraldaja Steven Vaarmann ütles, et kuna kõik raketid ei avanenud, läks tulevärk maksma 5300 eurot. Rakvere linn toetas saluuti 1000 euroga, ülejäänud summa olid enda kanda võtnud sponsorid ning korraldaja, ilutulestikufirma Firestudio. 

Steven Vaarmanni sõnutsi jäi ta üldjoontes ilutulestikuga rahule. „Kullasadu oleks võinud olla lõpus kiirem. Niiskuse tõttu oli ka suitsu palju,“ lausus Vaarmann.

Ka linnarahvas oli aktiivne, veel tund aega hiljem põmmutati taevasse värvide ja tulede ilu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles