Politseile ja traumapunkti töötajatele oli aastavahetus töine, päästjatele rahulik

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseist, päästeametist ja Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonnast(EMO) öeldi, et Lääne-Virumaal möödusid aastavahetuse pidustused rahulikult. Foto on illustratiivne.
Politseist, päästeametist ja Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonnast(EMO) öeldi, et Lääne-Virumaal möödusid aastavahetuse pidustused rahulikult. Foto on illustratiivne. Foto: Politsei

Politseist, päästeametist ja Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonnast(EMO) öeldi, et Lääne-Virumaal möödusid aastavahetuse pidustused rahulikult. Ei tuvastatud suuri rikkumisi, maakonnas ei juhtunud ränki tuleõnnetusi, samuti ei olnud sekeldusi tulevärgiga.

Küll aga oli EMOs ja politseis eelmise aasta viimane päev tavapärasest töisem.

EMOsse pöördus vanaaastaõhtul tavapärasest rohkem abivajajaid ja töökoormus oli kõrge. „Mured, millega inimesed abi vajasid, olid vigastused ja erinevad valud. Rakettidest tingitud vigastusi ei olnud. Täna on olnud mõned abivajajad,“ tegi eilsest ja tänasest päevast ülevaate traumapunkti töötaja.

Politsei valvepressiesindaja sõnutsi maakonnas suuri ja väga tõsiseid väljakutseid ei olnud. Pressiesindaja sõnul oli joobekahtlusega sõidukijuhte ja koduvägivallast tingitud probleeme.

Päästeameti valvepressiesindaja kinnitas, et eelmise aasta viimane päev ja selle aasta esimene päev on möödunud nende jaoks rahulikult. „Lääne-Virumaal oli kaheksa väljakutset, aastavahetuse kohta oli seda vähe. Kõige suurem tulekahju oli eile õhtul toimunud Toomika küla saunapõleng. Ilutulestikud probleeme ei tekitanud.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles