Haljala vald tunnustas kauaaegset kultuuritegijat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haljala rahvamaja juhataja Martti Samolberg.
Haljala rahvamaja juhataja Martti Samolberg. Foto: Tairo Lutter

Reedel toimus Haljala rahvamajas traditsiooniline aastalõpupidu, mille raames anti välja ka valla kümnes kultuuripreemia.

Tänavuse tunnustuse sai Haljala rahvamaja juhataja Martti Samolberg, kes on lisaks rahvamaja töö organiseerimisele juhendanud aastaid ka samas tegutsevat harrastajate näitetruppi.

Auhinda vastu võttes sõnas Samolberg, et näitering poleks juba 17aastane, kui poleks inimesi, kes jätkuvalt soovivad teatrit teha.

Haljala rahvamaja näitering on aastate jooksul pälvinud kõrgeid kohti nii maakondlikel kui riiklikel mõõduvõtmistel. Trupi liikmed Margus Punane ja Heli Napp on korduvalt tunnistatud parimaiks harrastusnäitlejaiks.

Haljala valla kultuuripreemia on üle aasta väljaantav rahaline preemia (650 eurot), millega tunnustatakse kohalikus kultuurielus silma paistnud inimesi või kollektiive. Kultuuripreemia määratakse isikule või isikute kollektiivile kogu loomingu kui terviku või loomingulise tegevuse eest pikema ajavahemiku vältel, millega on elavdatud valla kultuurielu või austatud tema nime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles