Ida prefektuuri asub juhtima Tarvo Kruup

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvo Kruup.
Tarvo Kruup. Foto: Politsei

Veebruarikuu algusest saab Lõuna prefektuuri juhiks praegune Ida prefekt Vallo Koppel ja Ida prefektuuri juhtimise võtab üle kriminaalbüroo juht Tarvo Kruup. Senine Lõuna prefekt Tarmo Kohv asub täitma sideohvitseri rolli suhtluses Läti ning Leedu kolleegidega.

Politsei- ja piirivalveameti peadirektori Elmar Vaheri sõnul on Vallo Koppel loonud Ida prefektuuris võimeka meeskonna ja olnud Ida- ja Lääne-Virumaa väärikas politseijuht.

“Olukorras, kus pikaaegne Lõuna prefekt Tarmo Kohv asub teisele tööle, pean õigeks, et Koppel naaseb Lõuna prefektuuri, mille meeskonda ta hästi tunneb,” rääkis Vaher. “Ida prefektuuri asub juhtima kohalik mees Tarvo Kruup, kes on raskete kuritegude lahendamisel näidanud end võimeka juhina. Kruubi juhtimisel on Ida prefektuuris viidud lõpule rida väga mahukaid ja keerulisi uurimisi, kus tulemuseni viis eeskätt hea meeskonnatöö,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles