Päevapilt: spordikeskuse ette rajatakse uisuväljak

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Täna aitasid tuletõrjujad Rakvere spordihoone ees täita uisuväljakut, mis peaks korralike külmakraadide puhul valmima umbes kahe nädala pärast

Rakvere spordikeskuse direktor Marti Kuusik rääkis, et tegu on juba traditsiooniks saanud uisuväljakuga. "Teeme seda neljandat aastat," sõnas Marti Kuusik.

Liuvälja valmimine sõltub aga täielikult ilmast. "Kui ilm hoiab ja suurt lund ei tule, siis läheb ehk poolteist kuni kaks nädalat aega. Aga kui hakkab lund tulema, siis veel kauem," rääkis Marti Kuusik. Valmis uisuväljakule mahub Marti Kuusiku sõnul korraga kuni 30-40 uisusõpra.

"Uisuvälja all on väga hea asfalt, sobib liuvälja tegemiseks suurepäraselt. Kunagi proovisime ka liivapõhjaga väljakule uisuvälja teha, aga sellega läks veel kauem aega," rääkis Marti Kuusik ning lubas linnarahvale teada anda, kui väljak valmis saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles