Liiklus nõudis seitse, tuli ja vesi ühe inimelu

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta rängim õnnetus juhtus 3. novembril Kariväraval. Kaubiku ja sõiduauto kokkupõrkes hukkusid kõik autodes olnud kolm inimest.
Eelmise aasta rängim õnnetus juhtus 3. novembril Kariväraval. Kaubiku ja sõiduauto kokkupõrkes hukkusid kõik autodes olnud kolm inimest. Foto: Meelis Meilbaum

Eelmisel aastal hukkus Lääne-Virumaal traagilistes õnnetustes üheksa inimest. Seda on küll palju, kuid siiski kahe võrra vähem kui aasta varem.

3. novembril kella 14 ajal juhtus traagiline liiklusõnnetus Rakvere lähedal Pärnu–Rakvere–Sõmeru maantee 169. kilomeetril, kus kaubiku ja sõiduauto kokkupõrkes hukkus kolm inimest.

51-aastane mees kaotas kaubiku üle kontrolli ja kaldus vastassuunavööndisse, kus toimus kokkupõrge sõiduautoga, mida juhtis 67-aastane mees. Liiklusõnnetuses hukkusid kõik sõidukites viibinud isikud ehk mõlema sõiduki juhid ja Volkswagenis kaasreisijana viibinud 84-aastane naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles