Nädala lõpus võivad Narvas piirijärjekorrad pikeneda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva piiripunkt.
Narva piiripunkt. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Seoses pühadeperioodi lõppemisega võib alates neljapäevast kuni pühapäevani pikeneda Eestist väljuval suunal Narva piiripunkti läbimiseks kuluv aeg.

Maksu- ja tollamet soovitab piiriületuseks aega varuda ning võimalusel kasutada Luhamaa ja Koidula piiripunkte, kus eeldatav ooteaeg on lühem.

Maksu- ja tolliameti tolliosakonna juhataja asetäitja Ants Kutti sõnul saabus Venemaalt enne aastavahetust Eestisse suurel hulgal turiste, kes selle nädala jooksul eeldatavalt tagasi reisivad. „Sellega seoses võib piiriületajate teenindamise ning tax-free vormistuste elav järjekord mõnevõrra pikeneda,“ märkis Kutti.

Kutti kinnitusel annavad nii maksu- ja tolliameti kui politsei- ja piirivalveameti töötajad parima, et sõidukid ja inimesed võimalikult kiiresti saaksid piiripunkti läbida, kuid paluvad ka mõistmist, kui piiriületus võtab oodatust enam aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles