Rängas avariis sai viga Vene turistide noor perekond

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sämi sillal juhtus traagiline õnnetus, milles sai rängalt viga kolm inimest.

Politsei teatel sõitis kaks Venemaa numbrimärkidega autot - Infiniti ja Toyota maastur - Narva suunas, esimene neist kaotas juhitavuse ja kaldus vastassuunavööndisse. Tallinna poole sõitnud Volkswageni kaubik üritas kokkupõrget vältida, kuid kaldus omakorda vastassuunavööndisse ning põrkas kokku tagumise autoga.

Õnnetuses sai viga kolm Toyotas viibinud inimest, neist üks laps, kes toimetati Rakvere haiglasse.

Ülikriitilises seisus naist üritatakse Rakveres stabiliseerida, et teda oleks üldse võimalik Tallinnasse Põhja-Eesti regionaalhaiglasse edasi toimetada.

Rakvere haigla peaarst Sirje Kiisküla rääkis vahetult enne kella seitset õhtul, et laste reanimobiil on üliraskes seisundis lapsega juba Tallinna poole teel.

Kiisküla lisas juurde, et üliraskes seisundis naist pealinna transportiv reanimobiil on halbade ilmastikuolude tõttu alles Rakvere poole teel.

"Kuna meesterahva seisund ei ole nii raske, siis tema jääb meie haiglasse," lausus Kiisküla.

Virumaa Teataja andmetel sai avariis rängalt kannatada noor perekond, kes veetis pühad Tallinnas ning oli koduteel Peterburi.

Kõigi kolme avariis osalenud auto juhid olid kained. Õnnetuspaigas oli lubatud sõidukiirus 70 km/h. 

Nähtavus Tallinn-Narva maanteel on lumesaju ja tugeva tuisu tõttu väga halb ning võib jääda isegi alla saja meetri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles