Haljala vald tunnustas kultuuritöötajat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Samolberg.
Martti Samolberg. Foto: Meelis Meilbaum

Möödunud nädalal toimus Haljala rahvamajas traditsiooniline aastalõpupidu, kus anti üle ka valla kümnes kultuuripreemia. Tänavu sai selle Haljala rahvamaja juhataja Martti Samolberg, kes on lisaks rahvamaja töö korraldamisele juhendanud aastaid samas tegutsevat harrastajate näitetruppi.

Auhinda vastu võttes sõnas Martti Samolberg, et näitering poleks juba 17-aastane, kui poleks inimesi, kes jätkuvalt soovivad teatrit teha. Haljala rahvamaja näitering on aastate jooksul pälvinud kõrgeid kohti nii maakondlikel kui ka riiklikel mõõduvõtmistel. Trupi liikmed Margus Punane ja Heli Napp on mitu korda tunnistatud parimaiks harrastusnäitlejaiks.

Haljala valla kultuuripreemia on üle aasta välja antav rahaline preemia (650 eurot), millega tunnustatakse kohalikus kultuurielus silma paistnud inimesi või kollektiive. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles