Venemaalt tulnud ema ja laps said avariis raskelt viga

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas pühasid veetnud noore Peterburi perekonna kodutee katkes ootamatult Sämi silla juures.
Tallinnas pühasid veetnud noore Peterburi perekonna kodutee katkes ootamatult Sämi silla juures. Foto: Marianne Loorents

Eilses tuisus sattus Sämi sillal avariisse Peterburist külla tulnud pere. Autode kokkupõrkes said raskelt vigastada ema ja tema üheksakuune laps.

Politsei teatel sõitis kaks Venemaa numbrimärgiga autot – Infiniti ja Toyota maastur – Narva suunas, esimene neist kaotas juhitavuse ja kaldus vastassuunavööndisse. Tallinna poole sõitnud Volkswageni kaubik üritas kokkupõrget vältida, kuid kaldus omakorda vastassuunavööndisse ning põrkas kokku tagumise autoga.

Õnnetuses sai viga kolm Toyotas viibinud inimest, neist üks laps, kes toimetati Rakvere haiglasse. Eile õhtul oli üheksakuune laps üliraskes seisundis, naise seisund oli samuti ülikriitiline ning seda üritati stabiliseerida. Lehe trükkimineku ajaks oli laps reanimobiiliga Tallinnasse teel ja ka naisele oli transport tellitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles