Politsei otsib kolme kannatanuga liiklusõnnetuse tunnistajaid

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Eile toimus liiklusõnnetus Tallinn-Narva maantee 110. kilomeetril Sämi sillal, milles sai viga kolm inimest. Politsei palub liiklusõnnetuse täpsemate asjaolude välja selgitamiseks kaasliiklejate abi.

Esialgsetel andmetel kaldus Narva suunas liikunud sõiduauto Infinity, mille roolis oli 36-aastane mees, ees peatuvale sõidukile otsasõidu vältimiseks vastassuunavööndisse, kus riivas Tallinna suunas liikunud kaubikut Volkswagen.

Kokkupõrke tagajärjel kaldus Volkswagen, mille roolis oli 42-aastane mees, vastassuunda, kus põrkas kokku Narva suunas liikunud sõidukiga Toyota.

Liiklusõnnetuse tagajärjel sai viga Toyotat juhtinud 31-aastane mees ja kaasreisijad 33-aastane naine ning 9-kuune laps, kes kõik toimetati haiglasse.

Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud selguvad alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Politsei palub kõigil, kes liiklusõnnetust pealt nägid, sellest teada anda telefonil 5329 2883 või e-posti aadressil ylle.oun@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles