Rägavere vald ootab Aarla küla

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud aasta suvel algatati Rägavere vallas asustusjaotuse muudatus, millega ligi kümmekonna püsielanikuga Aarla küla võiks eralduda Viru-Kabalast ning saada iseseisvaks külaks. Esialgu teatati vallast, et tõenäoliselt saab küla pidulikult “avada” juba 2016. aasta jooksul, kuid dokumendid jäid ametiasutustes toppama.

Praegu oodatakse rahandusministeeriumi lõplikku heakskiitu. “Aarla küla toimik seisab endiselt rahandusministeeriumis ning haldusakti asustusjaotuse muutmiseks ei ole meile veel saadetud. Eks ministeeriumis ole kiired ajad seoses haldusreformiga, mistõttu on sellised väiksemad asjad kahjuks tahaplaanile jäänud,” ütles Rägavere vallasekretär Liina Part.

Rahandusministeeriumist lubati aga õige pea lahendust. “Täpselt oskame öelda 13. jaanuaril, kuna seoses muude kiirete teemadega ei jõudnud kohanimenõukogu nime eelmisel koosolekul arutada,” ütles rahandusministeeriumi esindaja Liisi Poll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles