Küpses eas noorpaar: armastust jagub

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello ja Signe abielu on harmooniline. Vaidlemisi ikka tuleb ette, sest kokku on saanud kaks tarka inimest, on paar ühte meelt.
Vello ja Signe abielu on harmooniline. Vaidlemisi ikka tuleb ette, sest kokku on saanud kaks tarka inimest, on paar ühte meelt. Foto: Marianne Loorents

Signe (71) ja Vello Lett (75) suisa pakatavad energiast. Et pass valetab, selles on mõlemad mullu märtsis abieluranda sõudnuna veendunud.

Tänavu 24. märtsil täitub Signel ja Vellol esimene abieluaasta, kuid aastapäev nendele midagi erakordset ei tähenda, sest Signe sõnul on nad tähistanud siiani ka kõiki abielukuid. “Käime siis alati Rakveres mõnes kohvikus. Meil on plaanis kõik Rakvere söögikohad üle vaadata,” räägib proua.

Lettide maakodu asub väikses Pandivere külas, kus reede ennelõunal on suisa nii vaikne, et lume krudisemine tundub lärmina. Vello meenutab, et talukoht osteti 2004. aastal, enne seda elati Tallinnas, kuhu kodu alles jäeti ja kus nüüdki suur osa ajast veedetakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles