Virumaalt pärit naine kuulutati aasta naiskodukaitsjaks

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristlin Kõrgesaar (vasakul) valiti aasta naiskodukaitsjaks.
Kristlin Kõrgesaar (vasakul) valiti aasta naiskodukaitsjaks. Foto: Kaitseliit

Laupäeval kuulutasid kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili ja naiskodukaitse esinaine Airi Tooming Haapsalus välja aasta kaitseliitlase ja aasta naiskodukaitsja nimed.

Aasta naiskodukaitsjaks valiti Rakvere kandist pärit ning 2004. aastal Rakvere gümnaasiumi lõpetanud, kuid praegu Harjumaal elav ning Tallinnas vanglaametnikuna töötav Kristlin Kõrgesaar.

Kaitseliidu Viru maleva nominent oli Sven Neudorf. Ta on olnud kaitseliiduspeaaegu selle taasasutamisest saadik. Sven Neudorfi töid ja tegemisi iseloomustab pühendumus ja kohusetundlikkus, tahe täiendada oma teadmisi ja oskusi, ideede rohkus ning võime neid teostada. Tal on julgust vastu võtta otsuseid, mis tihti peale panevad kukalt kratsima ja tunduvad esiti teostamatud.

Naiskodukaitse Viru ringkonna nominent oli Urve Rosenberg. Ta on inimene, kes teeb tõesti oma tööd südamega. Olgu see siis ringkonna juhtimine või noorkotkaste ja kodutütarde juhendamine. Ta ei ole lihtsalt juht, ta on hooliv ja abivalmis, aidates ka neid, kes ise abi küsida ei oska.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles