Aasta esimesel nädalal täitsid hotelle Vene turistid

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval võis Rakvere linnas kohata tavapärasest rohkem reisikohvritega inimesi. Puhkus sai läbi ja saabus aeg koju naasta.
Pühapäeval võis Rakvere linnas kohata tavapärasest rohkem reisikohvritega inimesi. Puhkus sai läbi ja saabus aeg koju naasta. Foto: Aarne Mäe

Rakvere linna hotellid olid möödunud nädalal jälle täis Eestimaad avastavaid Vene turiste. Erandiks oli vaid Aqva hotell, kus klientideks valdavalt koolivaheajal puhkama tulnud siseturistid.

Hotelli Wesenbergh juhataja Andres Ots ütles, et kui möödunud aastal tuli neil tõdeda, et Vene kliente ei ole, siis tänavu on olukord mõnevõrra muutunud. 

“Kas majanduslik olukord Venemaal või rubla kursi tugevnemine euro suhtes on Vene turiste kuigipalju tagasi toonud,” rõõmustas Ots, kuid tunnistas, et hiigel­aegade tasemele nende külastatavus ei tõusnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles