Eile tunnustati maakonna parimaid sportlaseid

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeva õhtul jagasid Lääne-Virumaa spordiliit, Lääne-Viru maavalitsus, Lääne-Virumaa Spordiveteranide Koondis, Lääne-Viru Omavalitsuste Liit ja Eestimaa spordiliit Jõud Rakveres Targas Majas aasta sportlaste autasusid.

Maakonna aasta nooreks naisssportlaseks valiti taaskord rattasportlane Merili Sirvel.

Noore meessportlase autasu rändas seegi kord kergejõustiklase Sander Moldau auhinnakappi.

Aasta spordiveterani tiitli võitis ülinapilt, vaid paari häälega mõttemängumeistri Eino Vaheri ees võrkpallientusiast Aarne Innos.

Aasta naissportlase auhinna teenis möödunud aastal olümpiadebüüdi teinud Kaidi Kivioja, kes viibib hetkel treeninglaagris ning auhinda vastu võtmas ei olnud.

Aasta meessportlaseks tunnistati kanuusportlane Argo Raudsalu.

Eestimaa Spordiliit Jõud tunnustas kohaliku spordielu edendaja auhinnaga Tamsalust pärit laste võimlemis- ja tantsuõpetajat ning treenerit Õnnela Raudseppa.

Lääne-Virumaa Spordiveteranide Koondise eaka spordiveterani tiitliga pärjati Leo Landberg.

Lääne-Viru maavalitsuse spordipere auhinna võitis Rakverest Moonakülast pärit perekond Penek. Auhinna võtsid vastu perepea Hennik, pereema Merle  ja tütred Eliis ja Kaireen.

Maakonna spordialgatuse tiitli teenis Aqva spordikeskus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles