Xtream-perekond

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna-Liisa ja Dmitri 
Kalinin on kirglikud noored inimesed, kes tunnistavad, et nende tutvumisajal on olnud igasugu põhjuseid, et kolida kokku ja lahku, kuid armastus teeb siiski imesid.
Hanna-Liisa ja Dmitri Kalinin on kirglikud noored inimesed, kes tunnistavad, et nende tutvumisajal on olnud igasugu põhjuseid, et kolida kokku ja lahku, kuid armastus teeb siiski imesid. Foto: Marianne Loorents

Päev pärast naitumist tunnistab Lääne-Virumaal tänavu esimesena abiellunud paar Hanna-Liisa ja Dmitri Kalinin, et nad on küll pisut ekstreemne pere, kuid pulmamõte oli ainuõige otsus.

Abielupaar Kalinin ütleb kui ühest suust, et nendega on asjalood lihtsad: tähtis samm tuli astuda. “Teineteist on saadud tundma õppida küll. Abiellusime eesmärgiga, et perekond oleks terve. Nagu ütles paaripanija: et poleks enam neid agasid ega egasid, kõik on ühine,” räägib Dmitri Kalinin.

Noorpaaril täitus hiljuti teine kooseluaasta, poeg Andreil oli äsja sünnipäev. Seitse aastat tsemendilinnas elanud Dmitri (26)ja eluaegne kundalane Hanna-Liisa (20)kohtusid mehe sõbra sünnipäeval ja juba samal päeval pandi leivad ühte kappi. “See oli juhuslik kokkusattumine. Aga kohe tekkis säde. Kõik käis nii kähku,” meenutab proua Ka­linina. Härra nõustub: “See on isegi uskumatu.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles