Vastukaja: paus ei kanna, teatrijuht

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Samolberg-Palmi.
Eva Samolberg-Palmi. Foto: Meelis Meilbaum

Samal teemal: Velvo Väli “Teatrikino suurendab personali hulka” (10. jaanuari Virumaa Teatajas)

Ligemale kuu aega tagasi lahvatas kinopomm ning maakonnalehest sai lugeda üsna stoilist tõdemust, et koolivaheajale jäänud lapsed ja nende vanemad vaheaja esimesel nädalal teatrikinno ei pääse. Teatrijuht Velvo Väli sõnas siis lühidalt, et ärgem olgem kitsarinnalised – vaheaja teisel nädalal saab kino, ja üldse, veetkem aega perega.

See kõik oli umbes kuu aega tagasi. Arenema hakkas omamoodi kino, kus sõna võtsid linnavolinikud, sotsiaalmeedia kihas pahastest lastevanematest ning kaubanduskeskused ajasid üle igavlevatest teismelistest. Kino oli aga pime ning teatrijuht vaikis. Järgnes veelgi pahaseid sõnavõtte leheveergudel, Facebookis, kogu loo kulminatsiooniks võib pidada meeleavaldust teatrimäel. Just see viimane pani kulmu kortsutama needki, kes kinopersonali puhkuse plaanimist koolivaheajale varem hukka olid mõistnud. Sellist palagani polnud paljude meelest vaja. Teatrijuht aga vaikis endiselt ning vaikib siiani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles