Repliik: aitäh!

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Kaljuvee
Kristel Kaljuvee Foto: Meelis Meilbaum

Mõnikord tundub, et õiged asjad tulevad elus ootamatult. Peaaegu kaks aastat tagasi kohtasin Tartu ülikooli ajakirjanduse ja kommunikatsiooni instituudi koridoris juhuslikult Virumaa Teataja peatoimetajat Aarne Mäed. Umbes kümneminutiline vestlus päädis tööpakkumisega, mille sealsamas vastu võtsin.

Pärast seda on mul ette tulnud igasuguseid naljakaid ja uskumatuid seiklusi, mida ajakirjaniku elus ikka juhtub. Mul on olnud suurepärane võimalus kohtuda tublide Lääne-Virumaa inimestega. Olen saanud hulganisti uusi sõpru ja tuttavaid, kamaluga elukogemust.

Töö Virumaa Teatajas on andnud mulle hulga rohkem, kui oleksin kunagi arvata julgenud. Selle eest võlgnen tänu päris paljudele. Eelkõige ütlen aitäh oma armsatele kolleegidele, kellest igaüks on noort ajakirjanikku omamoodi õpetanud ja aidanud. Siis tänan veel inimesi, kes on mind piisavalt usaldanud, et mulle oma lugusid rääkida. Ja muidugi tänan sind, hea lugeja, kes sa vahest neist kõigist suurimat tänu väärid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles