Beebi­grupis kasvatakse üheskoos

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana (vasakul) ja Piia kohtusid esmakordselt Facebookis beebigrupis, titad olid siis veel sündimata. Nüüd saavad 1,5aastased Liselle ja Jakob juba koos mängida.
Diana (vasakul) ja Piia kohtusid esmakordselt Facebookis beebigrupis, titad olid siis veel sündimata. Nüüd saavad 1,5aastased Liselle ja Jakob juba koos mängida. Foto: Kasper Mäe

Internetiavaruses tegutsevad salajased grupid, kuhu igaüht ei lasta. Meestel näiteks neisse asja pole, aga kõik õrnemagi soo esindajad ei ole oodatud. Kõlab salapäraselt?

Tegelikkus on märksa praktilisem. Üha enam koondab sotsiaalmeedia sarnase eluviisi ja ühiste huvidega inimesi, ka neid, kes jõudnud elukaarel samasse punkti. Ühisosaks võib olla margikogumine, sporditegemine, lapse sünd. Just see viimane, suurt elumuutust tähendav sündmus viib naised veebist vastuseid ja lahendusi otsima.

Rakveres elava Diana Neidre esimene laps tütar Liselle sündis juulis 2015. Samas kuus ootas teise lapse poeg Jakobi ilmaletulekut ka Simuna lähistel maal elava Piia Jairuse pere. Naised varem tuttavad ei olnud, kuid ühine ootusaeg motiveeris mõlemat otsima “saatusekaaslasi”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles