Tanel Padar tegi pidulistele tünga (1)

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esinema saabumata Tanel Padarit asendas rokkari õde Gerli Padar ning külaliste esialgne hämming asendus kiiresti lõbusa meeleoluga.
Esinema saabumata Tanel Padarit asendas rokkari õde Gerli Padar ning külaliste esialgne hämming asendus kiiresti lõbusa meeleoluga. Foto: Meelis Meilbaum

Neljapäeval tutvustas Aqva spaa pidulikult oma trükisooja ajakirja, mis järjekorras kolmas. Kokkutulnutele pidi esinema esikaanestaar Tanel Padar, kuid üles astus hoopis tema õde Gerli.

“Kohale ta ei ilmunud ja põhjust ma ei tea,” ütles Aqva spaa juht Roman Kusma, kelle sõnul on olnud kombeks, et ajakirja kaanestaar on esitlusõhtul kohal, ja kui tegemist muusikuga, siis on toimunud ka kontsert.

Publikut Tanel Padari mitteilmumine nörritas ja nii võis siin-seal kuulda nurinat, eriti õrnema soo esindajatelt. Naiste tualettruumiski käis äge arutelu, miks rokimees ikkagi esinema ei tulnud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles