Tartu Ülikool purustas Rakvere Tarva 46 punktiga

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Riho Lüüs

Koduses Alexela korvpalli meistrivõistlustel sai Tartu Ülikooli meeskond kodusaalis suure 110:64 (27:16, 26:15, 25:15, 32:18) võidu raskustes sipleva Rakvere Tarvas/Palmse Metalli vastu, kirjutas rahvusringhäälingu uudisteportaal.

Dominykas Milka tõi võitjate parimana 26 punkti, 11 lauapalli, 4 vaheltlõiget ja 3 korvisöötu ning peaaegu 29 minutit platsil viibinud U-18 koondislane Märt Rosenthal tabas kuus kaugviset 11-st ja kogus 24 silma, 5 lauapalli ja 4 söötu.

"Täna oli meie põhiliseks eesmärgiks mänguminuteid võimalikult võrdselt jaotada ja kõigile hea tunnetus kätte anda," sõnas Tartu peatreener Gert Kullamäe pärast mängu pressiteate vahendusel. "Õnnestusime selles üsna hästi. Samuti tegi heameelt see, et keegi oma minuteid ei kuritarvitanud – kõik, nii noored kui vanad, olid hingega asja juures ja tegid oma ära."

Värskelt Timo Eichfussist ilma jäänud ja vigastuste tõttu ka ilma Mario Paiste ja Allan Ehteta mänginud Tarva kasuks tõi Justin Baker 17 silma ja 7 lauapalli ning Siim-Markus Posti arvele kanti 13 punkti, 5 söötu ja 4 lauapalli. Liigatabelis on Tartu Ülikool 15 võidu ja 2 kaotusega endiselt hoidmas liidrikohta, Rakvere Tarvas on 3 võidu ja 11 kaotusega pudenenud 8. positsioonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles