Seks ja suudlus tehisintellektiga

Mare Rossmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mare Rossmann.
Mare Rossmann. Foto: Erakogu

Kirjutan täna asjadest, millest ma tegelikult mitte midagi ei tea. Lohutan ennast sellega, et keegi vist päris täpselt ei tea, mis juhtuma hakkab. Ja vabanduseks sobib hästi meie poliitikute ütlemine, et teised teevad ka.

Üks etapp inimkonna ajaloos on läbi saamas. Kihutame üha kasvavas tempos digiajastu poole. Olen inimene, kes ei armasta masinaid. See tunne on vastastikune, sest kui masina küljes on mingi jublakas, mis saab katki minna, siis minu käes see juhtub. Alati.

Ja kui ma loen, et digiajastul hakkavad masinad suhtlema omavahel, nii et inimest pole enam vahendajaks vajagi, siis mulle see meeldib. Ei mingit näpuga mööda ekraani libistamist ega hiirega lohistamist! Külmik annab ise poodidele tellimuse, kui midagi otsa saab. Pole vaja hüüda, et kallim, kas sa Alma piima tõid. Sa ei pea üldse igapäevaste asjade pärast muretsema, sest masinad teevad seda sinu eest. Sinu ülesandeks jääb ainult innovaatiliste lahenduste väljamõtlemine ja plaanide tegemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles