Rakverest tiivad saanud telelegend lahkus taevasele staadionile

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembitu Kuuse 2013. aastal koos oma sõbra Oleg Grossi ja rallisõitja Ott Tänakuga Kehalas.
Lembitu Kuuse 2013. aastal koos oma sõbra Oleg Grossi ja rallisõitja Ott Tänakuga Kehalas. Foto: Arvet Mägi

Laupäeval lahkunud armastatud spordireporterit Lembitu Kuuset meenutavad sõbrad ja sportlased kui üdini positiivset ja usaldusväärset inimest.

66-aastaselt raske haiguse tagajärjel meie seast lahkunud Lembitu Kuuse töötas Eesti Televisioonis alates 1988. aastast ning jõudis rahva südamesse eelkõige suusaülekannete kaudu.

Suusamees Pavo Raudsepp nimetas Lembitu Kuuset hindamatuks meheks. “Tema oli selline spordiajakirjanik, keda võis usaldada, kellega sai rääkida nagu inimesega ja asjade üle arutleda, ning polnud vaja karta, et iga su sõna avalikkuse ette jõuab või neid mingis suunas väänatud on,” meenutas Raudsepp. Ta lisas, et Lembitu oli kirglik spordimees, kes tahtis ja oskas oma kirge edasi anda. “Spordiajakirjanik peaks olema viimane, kes sportlase kohta midagi halvasti ütleb, ja Lembitu ei öelnud kunagi halvasti,” lausus Raudsepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles