Kirke Laht: “Meie poodides käivad taimetoitlased väga meelsasti – neil on sageli sõpradeks koerad-kassid, kellele liha ja konte ostetakse.”

Liina Laks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirke Laht tuleb kohtumisele otse Oma Põrsa tagaruumist, kus tal on juba omajagu tööd tehtud. “Hommikul läks väga kiireks, laps nõudis, et ma ta kelguga lasteaeda viiksin,” rääkis Oma Põrsa omanik ja juhataja.
Kirke Laht tuleb kohtumisele otse Oma Põrsa tagaruumist, kus tal on juba omajagu tööd tehtud. “Hommikul läks väga kiireks, laps nõudis, et ma ta kelguga lasteaeda viiksin,” rääkis Oma Põrsa omanik ja juhataja. Foto: Meelis Meilbaum

Kirke Laht tuleb kohtumisele otse Oma Põrsa tagaruumist, kus tal on juba omajagu tööd tehtud. “Hommikul läks väga kiireks, laps nõudis, et ma ta kelguga lasteaeda viiksin,” rääkis Oma Põrsa omanik ja juhataja. Ta on otsekohene, venitamist ei salli ning ütleb, et kuni maini on tal käed-jalad tööd täis: siis avatakse Oma Põrsa pood Tallinna Balti jaama turul.

Alustame euroopaliku viisakusküsimusega: kuidas vahepeal läinud on?

Kiirelt. Jõulud oli muidugi kibekiire aeg. 5. novembril avasime Vaala keskuses uue poe ning ikka tuli vaadata nipet-näpet, mida parandada saab. 19. mail avame Balti jaama turul uue poe, järgmisel nädalal saamegi sisekujundajaga kokku. Uus avatav turg on väga suur ja sinna ehitame oma poe, sellest tuleb meie Tallinna esinduskauplus, nii et praegu on palju Rakvere ja Tallinna vahet sõitmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles