Ühinemisraha aitab elujärge parandada

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa kultuurikoja juhataja Heili Pihlak võib lootusrikkalt tulevikku vaadata, sest kultuurikoda on üks objektidest, mille rekonstrueerimine on ühinemislepinguga paika pandud.
Tapa kultuurikoja juhataja Heili Pihlak võib lootusrikkalt tulevikku vaadata, sest kultuurikoda on üks objektidest, mille rekonstrueerimine on ühinemislepinguga paika pandud. Foto: Marianne Loorents

Valdade ühinemisega käib kaasas riigilt saadav toetus, mis läheb kohaliku elu edendamiseks. Päris mitmel pool on ühinemislepingusse kirja pandud, kuidas täpselt ühinemisraha kasutada.

Tulevases Vinni vallas läheb kõige suurem osa ühinemistoetusest ehk 158 000 eurot Ulvi keskusesse mitmeotstarbelise spordiplatsi rajamiseks.

Laekvere koolimaja katuse remondiks plaanitakse kulutada 110 000 eurot ja Lepiku külla erivajadustega inimeste keskuse rajamiseks 100 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles