Politsei teeb palju sotsiaaltööd

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm vägilast: politsei, prokuratuur ja vangla. Pildil Viru ringkonnaprokuratuuri Rakvere osakonna vanemprokurör Sirje Merilo (vasakul), Viru vangla direktor Anu Möldri ja veebruarist Ida prefektuuri juhtima asuv Tarvo Kruup Ida- ja Lääne-Viru maavanema kohtumisel riigiasutuste juhtidega Rakveres.
Kolm vägilast: politsei, prokuratuur ja vangla. Pildil Viru ringkonnaprokuratuuri Rakvere osakonna vanemprokurör Sirje Merilo (vasakul), Viru vangla direktor Anu Möldri ja veebruarist Ida prefektuuri juhtima asuv Tarvo Kruup Ida- ja Lääne-Viru maavanema kohtumisel riigiasutuste juhtidega Rakveres. Foto: Toomas Herm

​Kolmapäeval Rakveres korraldatud Ida- ja Lääne-Viru maavanema kohtumisel riigiasutuste juhtidega ütles veebruarist Ida prefektuuri juhtima hakkav Tarvo Kruup, et politsei teeb liialt palju sotsiaaltööd.

Tulevane prefekt pidas seda murekohaks, et politseinikud peavad korrakaitsmise asemel inimestele puid tooma, neid koju või haiglasse sõidutama.

Kruup loodab siin paremale koostööle politsei ja kohalike omavalitsuste vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles