Seksuaalvähemused ajasid Rakvere volikogu tülli (1)

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltikumi seksuaalvähemusi ühendav festival toimus Tallinnas 2014. aastal ning jõuab Eesti pealinna taas sel suvel. Rakveres nii suurelt ette ei võeta, kuid kavad siin seksuaalvähemuste filmifestival korraldada, on kired lõkkele löönud.
Baltikumi seksuaalvähemusi ühendav festival toimus Tallinnas 2014. aastal ning jõuab Eesti pealinna taas sel suvel. Rakveres nii suurelt ette ei võeta, kuid kavad siin seksuaalvähemuste filmifestival korraldada, on kired lõkkele löönud. Foto: Tairo Lutter / Postimees

​“Mis filmifestival see esimese rea peal kirjas on,” uudistas Rakvere linnavolikogu keskerakondlasest liige Andres Jaadla, kui volikogu oli jõudnud kultuuriürituste toetamiseks raha eraldamise juurde.

Et kultuurikomisjoni esimees Tauno Toompuu ja aseesimees Anne Nõgu olid mõlemad nimekirja kantud kultuuriürituste korraldamisega seotud, olid nemad selle punkti aruteluks saalist lahkunud ja küsimustele pidi vastama volikogu esimees Toomas Varek.

“Ma täpselt ei tea, meil kaks filmifestivali on – reaalgümnaasiumis ja gümnaasiumis,” sõnas Varek.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles