700 esinejaga tantsusõu

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
700 esinejaga tantsusõu.
700 esinejaga tantsusõu. Foto: Meelis Meilbaum

Esteetika- ja tantsukool andis möödunud nädalavahetusel Rakvere spordikeskuses oma igaaastase talvekontserdi, mis tõi lavale 700 tantsijat ja saali peaaegu 2000 pealtvaatajat.

Esteetika- ja tantsukooli juhataja Merje Poom ütles laupäevaõhtusele kontserdile tagasi mõeldes, et emotsioon on uhke, sest pilt, mis seal avanes, oli ülivõimas. Talvekontsertidesse panustab kool kõige enam. “Meil on traditsiooniks saanud, et talvekontserdi teeme üheskoos suure ja võimsa ning kevadkontsert tuleb igal filiaalil omaette ja kohapeal,” kõneles juhataja. Esteetika- ja tantsukoolil on filiaalid Tallinnas, Ida-Virumaal ja Lõuna-Eestis.

Tänavu publiku meeli köitnud talvekontsert oli järjekorras juba 23. Poomi sõnul on aastate jooksul kontsert muutunud nii ülesehituselt, asukoha poolest kui ka esinejate arvult. “Kui alustasime 30 lapsega, siis nüüd oli laval 700 last ja noort,” märkis Poom, lisades, et kuigi nii pika aja jooksul on ette tulnud ka tagasilööke, on liigutud tõusvas joones. “Järelikult oleme midagi õigesti teinud.” Sellises mõõtmes kontserte on esteetika- ja tantsukool korraldanud viimased seitse-kaheksa aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles