Korvpallipoisid käisid kulla järel

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Tarvas/Rakvere SK võidukas U14 korvpallimeeskond treener Märt Raamiga.
BC Tarvas/Rakvere SK võidukas U14 korvpallimeeskond treener Märt Raamiga. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel osales Rakvere spordikooli treener Märt Raam kahe võistkonnaga Haapsalus Läti-Eesti-Soome noormeeste korvpalliliiga etapil ning tõi mõlema tiimiga koju esikoha.

Läti-Eesti-Soome ühisliiga teisel etapil alistasid Rakvere U16 noormehed esimesel päeval Jelgava tulemusega 61:36. Teisel päeval andsid nad 81:41 sauna soomlaste HyPo’02 tiimile ning alistasid 99:61 Tartu Palliklubi.

Viimasel päeval ootas rakverlasi lahing Sigulda meeskonnaga, kellele meie noormehed esimesel etapil Jelgavas kaotasid. “Seekord olime aktiivsemad ning eelkõige füüsiliselt neist üle. Mäng oli väga närviline, sest vastased said kaks tehnilist ja ühe ebasportliku vea,” rääkis treener Märt Raam. “Lisaks jäid nad viis minutit enne lõppu neljakesi, sest kaheksast poisist neli said viienda vea,” jätkas Raam, kes oli rõõmus oma hoolealuste 87:73 võidu üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles