Pika tänava kangapood kolib endisesse apteeki

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Raie sätib juba kaupluse uutes ruumides ritta kangarulle, samal ajal käivad veel viimased ehituslikud viimistlused - abikäsi on rohkesti.
Anne Raie sätib juba kaupluse uutes ruumides ritta kangarulle, samal ajal käivad veel viimased ehituslikud viimistlused - abikäsi on rohkesti. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere Pika tänava kangakauplus kolib kesklinna Koidula tänavale kunagise apteegi ruumidesse. 23 aastat püsinud kangaäri tahab “vanast elust” parimat kaasa võttes kasutada uue keskkonna võimalusi. Lisaks suurele eksponeerimispinnale on kauplusel ka eraldi ruum, kuhu loodetakse leida paar head rätsepat, et klient võiks kanga kohe töösse anda.

Kui Anne Raie veerand sajandit tagasi Tartus elas, käis ta usinalt Abakhani kangapoes, kust leidis soodsa hinnaga riidejuppe, millest endale ja oma väikestele lastele rõivaid õmmelda. Virumaale Vihulasse kolinud, sai ta ettepaneku luua külapood – kogu varustus oli AS Vihula poolt.

“Ma ei olnud päevagi poodi pidanud ega midagi müünud. Aga olin palju poes käinud ning mõtlesin siis välja, millist poodi ma kliendina tahaksin, ja sellise lõingi. Poel läks esimesel aastal väga hästi. Siis tekkis mõte: miks mitte pakkuda külapoes ka kangaid,” räägib Anne Raie.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles