Aasta tegu on kinoehitus ja aasta tegija Tiina Mälberg

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahva tunnustuse pälvinud Rakvere teatrikino arhitektuurilise lahenduse tegi Raul Vaiksoo. Paremal teatrijuht Velvo Väli.
Rahva tunnustuse pälvinud Rakvere teatrikino arhitektuurilise lahenduse tegi Raul Vaiksoo. Paremal teatrijuht Velvo Väli. Foto: Marianne Loorents

Rahvas on oma arvamuse öelnud. Lääne-Virumaa 2016. aasta teo konkursil kogusid enim hääli teatrikino ehitamine Rakverre ja Tiina Mälbergi nimiosa täitmine filmis “Ema”.

Isikuteo kategoorias tunnustuse pälvinud Tiina Mälberg läks oma tänukõnes tagasi aastasse 2015, mil tema töö seoses filmiga “Ema” sai Ida-Virumaal Kiviõlis tehtud. Ka filmi esilinastus toimus aasta tagasi Jõhvis.

Samuti mainis Mälberg, et kui Rakvere teatri peagi saabuva sünnipäeva puhul pandi kirja ja riputati seinale kõigi Rakvere teatri näitlejate 2016. aastal tehtud uued rollid, leidis ta oma nime tagant ainult ühe – Raivo Trassi lavastuses “Maailma otsas”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles