ESMASPÄEV, 30. jaanuar

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere teatrigaleriis avatud Katrin Valgemäe maalinäitus “Hingelt olen ma romantik, kuid elu on läinud labaseks” toob vaatajate ette naiseks olemise. Julmalt ja ilustamata.
Rakvere teatrigaleriis avatud Katrin Valgemäe maalinäitus “Hingelt olen ma romantik, kuid elu on läinud labaseks” toob vaatajate ette naiseks olemise. Julmalt ja ilustamata. Foto: Mari Rohtla/Rakvere Teater

ÜRITUS

Lehtse kultuurimajas kell 13 klubi Ehavalgus kukeaasta alguse tähistamine 

NÄITUS

Rakvere Galeriis tekstiilikunstniku ja Jõhvi kunstikooli õpetaja Irina Baleva näitus "Peegli taga"

Rakvere teatris Jüri Mildebergi "Puine lugu" (kohvikus) ja Katrin Valgemäe "Hingelt olen ma romantik, kuid elu on läinud labaseks"

Art Cafés Serbia kunstiühingu Palanski Art liikmete ning Tartu Kõrgema Kunstikooli üliõpilaste ja kunstnik-õppejõudude joonistus- ja graafikanäitus "Vaadeldes musträstast kolmeteistkümnel viisil"

Pätsi pitsakohvikus Irina Baleva batika

Lääne-Virumaa keskraamatukogus "Mõttetu rämps või hinnatud tarbekunst?" - kirgliku koguja Tiit Mäekivi koorekannud ja suhkrutoosid (3. veebruarini)

Viru Käsitöö Salongis "Valik Virumaa rahvariideid", Eero Vaikre klaasikunst

Väike-Maarja muuseumis "Kaamelid"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles