Tamsalu uuest ootepaviljonist kujunes noorte kogunemiskoht

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamsalu elanikud kurdavad, et uude bussipeatusesse kogunevad sageli noored, kes seal kärarikkalt aega veedavad ning bussiootajate elu kibedaks teevad. Korra tuli vallal lausa lõhkumise tõttu politseisse avaldus teha. Nüüd plaanib vald luua noortekeskuse, et noored bussijaamas “diskot” tegema ei peaks.
Tamsalu elanikud kurdavad, et uude bussipeatusesse kogunevad sageli noored, kes seal kärarikkalt aega veedavad ning bussiootajate elu kibedaks teevad. Korra tuli vallal lausa lõhkumise tõttu politseisse avaldus teha. Nüüd plaanib vald luua noortekeskuse, et noored bussijaamas “diskot” tegema ei peaks. Foto: Meelis Meilbaum

Jõuluaja alguses avati Tamsalus bussi- ja rongiootepaviljon, paraku on see kujunenud lühikese ajaga kohalike noorte kokkusaamiskohaks.

Lapsed kipuvad ootesaalis kuulama valju muusikat, lärmama ning rumalusi tegema, see aga häirib neid, kes rahulikult oma reisi oodata soovivad.

Pühapäeva õhtupoolikul kella poole nelja paiku tegi ootepaviljonis ning selle lähedusse jäävas katusealuses jalgrattaparklas aega parajaks umbes kümmekond noort. Mobiiltelefonidest tulvav muusika oli keeratud põhja, noored olid olenguks vallutanud ka WC.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles