Rehepapp, äri ja armastus

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu värske ja värvika ilme saanud lasteosakonnas löövad lugemises ja padjasõjas kaasa Kaili Õunapuu-Seidelberg ja Tiina Kriisa.
Mullu värske ja värvika ilme saanud lasteosakonnas löövad lugemises ja padjasõjas kaasa Kaili Õunapuu-Seidelberg ja Tiina Kriisa. Foto: Marianne Loorents

Milliste soovidega astus aastal 2016 Lääne-Virumaa keskraamatukogusse 92 000 inimest? Kas rahva lemmikkirjanik on Erik Tohvri, Andrus Kivirähk või hoopis keegi kolmas?

Oli asju, mis läksid hästi, ja arve, mis nii palju ei rõõmusta. Eks see on igal aastal nii. Kui laenutuste arv on langenud, siis külastuste arv on tõusnud. Nõnda võttis aasta 2016 kokku Lääne-Virumaa keskraamatukogu direktor Kaili Õunapuu-Seidelberg.

“Kuna raamatukogu roll muutub ja lisaks raamatute laenutamisele võtame teha üritusi, on muutused numbrites ootuspärased,” sõnas Lääne-Virumaa keskraamatukogu arendusspetsialist Tiina Kriisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles