Maakondlik edetabel sai paika, nüüd on pall EAS-il

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohalike hindajate arvates tugevdaks konkurentsivõimet kõige paremini Kunda sadama tööstusala arendamine.
Kohalike hindajate arvates tugevdaks konkurentsivõimet kõige paremini Kunda sadama tööstusala arendamine. Foto: Meelis Meilbaum

Lääne-Virumaa esimesteks valikuteks piirkondade konkurentsivõime tugevdamise tegevuskavas on Kunda sadama tööstusala arendamine, Rakvere Vallimäe laululava kompleksi väljaehitamine ning Arkna tervise- ja agroturismi teemapargi rajamine.

Nende objektide eelisarendamine on maavanem Marko Tormi sõnul põhjendatud, kuna komisjon hindas kõrgelt nende mõju maakonna arengule, töökohtade loomisele ja ettevõtluskeskuse probleemide lahendamisele.

Lääne-Virumaa pingerida sündis komisjoni hinnangute ja hindamise summeeritud tulemusena, millele eelnes põhjalik objektide kirjeldusega tutvumine ja arutelu. “Hetkel on hinnatud ideekavandeid ning välistatud ei ole, et maakonna komisjonis esimeseks, kolmandaks või viiendaks hääletatud projekt ei saa EAS-i hindajatelt sellist tuge kui maakonnast,“ nentis Torm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles