Rahvusvaheline kunstivõistlus unistuste autost ootab noorte ideid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Veebruari lõpuni saavad kõik kuni 15-aastased noored esitada rahvusvahelisele kunstivõistlusele oma nägemuse unistuste autost. Peaauhinnaks on reis Jaapanisse ning osalemine suurel auhinnatseremoonial.

Toyota 11. seesugune kunstivõistlus kutsub kõiki lapsi joonistama unistuste autot, et tutvustada pööraseid tulevikuideid.

Kunstikonkursside tulemused annavad aimu, mismoodi noorem põlvkond mõtleb ning mis suunas tehnika- ja automaailm võiks liikuda. Autotootjad ammutavad aga noorte mõtetest ideid, et masinaid täiustada ning inimkesksemaks muuta.

Võistlusel lähevad arvesse käsitsi maalitud ja joonistatud teosed. Tööde esitamise tähtaeg on 28. veebruar 2017.

Kui tööd on Pariisi jõudnud, siis antakse Euroopa võistlusel igas vanuserühmas välja lahe auhind kolmele parimale joonistusele. Seejärel osalevad üheksa võitjat ülemaailmsel kunstivõistlusel.

Finaali jõudnud kunstiteose autor võib võita reisi Jaapanisse koos vanematega ja ühtlasi saada võimaluse võtta osa augustis toimuvast auhinnatseremooniast.

Vaata rohkem infot SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles