Esiliiga liidritel seisab ees otsustav nädal

Algis Liblik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa Kossuliiga.
Lääne-Virumaa Kossuliiga. Foto: Erakogu

Lääne-Virumaa Kossuliigas võib juba tunda läheneva play-off’i ärevust. Esiliigas võitlevad tabeli keskmikud selle nimel, et pääseda kuue parema meeskonna hulka, kes medalite nimel heitlust jätkavad, ning juhtkolmikul on ees väga otsustav nädal.

Enim kõneainet on viimasel ajal pakkunud esiliiga meeskond Rakvere Tööriistamarket. Eelmises voorus endast tabelis eespool paikneva Tamsalu/JaKon Ehituse alistanud Tööriistamarket nullis oma olulise võidu kaotusega tabeli lõpuosas paiknevale Simuna Ivaxile. Simuna meeskond suutis kodusaalis pingelise heitluse enda kasuks kallutada 87:82.

Ivaxi vedasid võidule Eerik ja Erkki Sillamaa, kes viskasid vastavalt 26 ja 25 punkti. Tööriistamarketit ei päästnud kaotusest ka nende värskeim täiendus, 16-aastane Arvan-Johannes Lippasaar, kes tõi meeskonnale 28 punkti. Simuna Ivax astus selle võiduga pool sammu viimasena play-off’i viivale kuuendale kohale lähemale, kuid kahandas oma šanssi kohe järgmise mänguga, kui jäi printsipiaalses vastasseisus 74:75 alla Artistonile, kes on samuti Simuna meeskond. Artiston oli seejuures senistest mängudest saanud kirja vaid ühe võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles