Rakveres ei lehvinud eile sinimustvalge näiteks maksuameti, sotsiaalkindlustusameti, prokuratuuri kohaliku osakonna hoonel ega ka haiglal, polikliinikul ja isegi linnavalitsuse hoonel ehk Targal Majal.
Rakveres ei lehvinud eile sinimustvalge näiteks maksuameti, sotsiaalkindlustusameti, prokuratuuri kohaliku osakonna hoonel ega ka haiglal, polikliinikul ja isegi linnavalitsuse hoonel ehk Targal Majal. Foto: Andres Pulver

Tartu rahulepingu aastapäev on lipupäev, mil seaduse järgi heiskavad Eesti lipu riigi- ja kohaliku omavalitsuse asutused ning avalik-õiguslikud juriidilised isikud. Kõik seda aga paraku ei tee. Rakveres ei lehvinud eile sinimustvalge näiteks maksuameti, sotsiaalkindlustusameti, prokuratuuri kohaliku osakonna hoonel ega ka haiglal, polikliinikul ja isegi linnavalitsuse hoonel ehk Targal Majal. Rakvere abilinnapea Rainer Miltop ütles, et riigilipp on vana pangamaja küljes, Targal Majal aga polegi kohta, kuhu lippu kinnitada. “Aadress on mõlemal hoonel üks,” lausus Miltop. Abilinnapea lisas, et Targa Maja peasissepääsu ette on kavandatud väike väljak lipuvarrastega. “Kui kõik läheb hästi, hakatakse seda juba tänavu koos Parkali tänava ümberehitusega rajama,” lausus Miltop.

Kommentaarid
Copy