Puhta vee teemapargi õppeprogramm sai ökomärgise

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhta vee teemapark.
Puhta vee teemapark. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Eesti ökoturismi kvaliteedimärgise EHE hindamiskomisjon tunnistas märgise vääriliseks 12 ettevõtte poolt pakutavad 13 toodet/teenust.

Lääne-Virumaalt sai kvaliteedimärgise EHE ainsana Puhta vee teemapargi õppeprogramm "Veetarga retk puhta vee tekkekohas". Märgis kehtib kolm aastat.

„Eesti ökoturismi kvaliteedimärgise EHE väljaandmist korraldatakse eesmärgiga tõsta ettevõtjate teadlikkust sotsiaalsest ja keskkonnakaitselistest aspektidest maaturismis ning pakkuda väliskülastajatele kogu maailmas jõudsalt areneva ökoturismi tooteid. Turismiettevõtetele annab EHE-märgis konkurentsieelise ja väljundi kiiresti kasvaval turuosal, mille märksõnadeks on keskkonnatundlikkus, ehedad loodus- ja kultuurielamused, ” selgitas MTÜ Eesti Maaturism tegevjuht Raili Mengel.

Märgise andmist korraldavad EASi turismiarenduskeskus koostöös MTÜ-ga Eesti Maaturism. EHE märgise andmist kaasrahastab Euroopa Liidu Euroopa Regionaalarengu Fond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles