Subway võileivapood laieneb Rakverre

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Subway avab Põhjakeskuses uksed.
Subway avab Põhjakeskuses uksed. Foto: Subway.

Maailmakuulus võileivapoodide kett Subway avab homme, 4. veebruaril Rakvere Põhjakeskuse 1. korrusel Lääne-Virumaa esimese Subway, mis on ühtlasi 12. Subway võileivapood Eestis.

“Lääne-Virumaale ja eeskätt Rakverre laienemine on Subway jaoks oluline samm, sest nüüdsest on maailmakuulsaid Subway värskeid võileibasid võimalik süüa peaaegu üle terve Eesti,” sõnas Subway Eesti arendusjuht Ats Raigla. Ta lisas, et Ida-Eesti suunas laieneti eelkõige tarbijate ootuseid arvestades, sest nii Virumaa inimeste kui ka kaubandussektori huvi Subway vastu on olnud viimastel aastatel kõrge.

Rakvere Subway frantsiisivõtja Jazzway OÜ esindaja Elis Kaurson sõnas, et Rakvere Subway on nende jaoks juba 5. võileivapood. “Põhjakeskuse Subways saab tööd 8 inimest ning Subway võileivapoe kohviku osa mahutab korraga kuni 50 klienti,” sõnas Kaurson, lisades, et kindlasti on maailmakuulsad värsked võileivad heaks ja tervislikumaks alternatiiviks senistele piirkonna kiirtoidu võimalustele.

Subway eelis, on tervislikumad valikud. “Iga ostja saab enda maitse-eelistustest lähtuvalt tellida sobiliku Subi ehk kihilise võileiva, mis valmib keskmiselt 3-minutiga otse tellija silme all. Subway pagaritoodete valikus on kuus erinevat saia, mida küpsetatakse vähemalt kolm korda päevas koha peal. Võileiva vahele saab valida rohkelt värskeid köögivilju, kala või liha, ja teisi lisandeid,” selgitas Kaurson võileibade valmimisprotsessi. “Kes aga saiatooteid väldib, saab tellida värske ja mahlase salati,” tõi Subway frantsiisivõtja esindaja esile.

“Lisaks värskelt jahvatatud hommikukohvile pakume ka kohapeal küpsetatud küpsiseid, mis on maailmas muutumas juba sama populaarseks kui Subway võileivadki,” sõnas Kaurson.

Subway on maailma suurim toitlustuskett – 112 maailma riigis on  avatud enam kui 45 000 võileivapoodi. Eesti esimene Subway avati 2013. aasta märtsis Tallinnas Estonia Puiesteel. 2017. aasta veebruari seisuga on Eestis avatud 12 Subway poodi: Tallinnas, Keilas, Pärnus, Tartus ja Rakveres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles