Peaminister Jüri Ratas vaimustus Kunda tantsumemmede jalakeerutusest

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Kunda tantsumemmede rühm oma iganädalase prooviga Kunda klubis algust oli teinud, ei osanud nad arvatagi, et ühel hetkel avaneb uks ning esiritta istub peaminister Jüri Ratas. “Memmed olid ikka väga üllatunud,” ütles 1996. aastast rühma juhendanud Enna Laanemets (pildil sinises).
Kui Kunda tantsumemmede rühm oma iganädalase prooviga Kunda klubis algust oli teinud, ei osanud nad arvatagi, et ühel hetkel avaneb uks ning esiritta istub peaminister Jüri Ratas. “Memmed olid ikka väga üllatunud,” ütles 1996. aastast rühma juhendanud Enna Laanemets (pildil sinises). Foto: Meelis Meilbaum

Kui Kunda tantsumemmede rühm oma iganädalase prooviga Kunda klubis algust oli teinud, ei osanud nad arvatagi, et ühel hetkel avaneb uks ning esiritta istub peaminister Jüri Ratas. “Memmed olid ikka väga üllatunud,” ütles 1996. aastast rühma juhendanud Enna Laanemets

Täpsemalt sai kõik alguse sellest, kui peaminister möödunud nädalal Lääne-Viru maakonda väisas ning läbisõidul olles ka Kunda klubisse sattus. Et parasjagu käis memmede tantsuproov, avaldas ministrihärragi soovi tantsusamme proovida, kuid sai soovituse esialgu siiski kogenud tantsijatele üksnes kaasa elada.

Nähtu meeldis Jüri Ratasele sedavõrd, et tantsuproovi lõppedes tegi ta Enna Laanemetsale ettepaneku astuda üles ka Stenbocki majas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles