Märgatud ja auhinnatud

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Jõe Tõstamaa noorte volikogust, Triin Jaansalu Tõrva linna noorte volikogust ja Eleriin Miilman Lääne-Virumaa noortekogust, haridus- ja teadusministeeriumi noorteosakonna juhataja Reelika Ojakivi, minister Mailis Reps ja asekantsler Madis Lepajõe.
Laura Jõe Tõstamaa noorte volikogust, Triin Jaansalu Tõrva linna noorte volikogust ja Eleriin Miilman Lääne-Virumaa noortekogust, haridus- ja teadusministeeriumi noorteosakonna juhataja Reelika Ojakivi, minister Mailis Reps ja asekantsler Madis Lepajõe. Foto: Silver Gutmann

Kümneaastasel Lääne-Virumaa Noortekogul läheb tõusvas joones – mõni päev tagasi anti neile noortevaldkonna tunnustuskonkursil aasta osaluskogu tiitel.

Lääne-Virumaa Noortekogu president Betty Abel ei saanud küll isiklikult auhinnatseremoonial osaleda, kuid haridusminister Mailis Repsi jõu- ja edusoovid on temani jõudnud. Tiitel on alles septembrist noortekogu vedavale neiule oluline.

Kümne aasta jooksul on olnud ka aegu, kui noortekogu areng on toppama jäänud ja vedamiseks jõudu nappinud. Ometi on ka siis peetud oluliseks noorte kaasamist tegevustesse. Betty Abel rääkis, et tema ametiaja jooksul on nad koos suutnud lahendada nii mõnedki meeskonnasisesed probleemid. “Aktiivseid liikmeid oli meil vähe, tegime avatud koosoleku, millega saime palju noori kaasata. Praegu on meid kakskümmend kaheksa, see on väga hästi,” ütles noortekogu president.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles