Virumaa Teataja fotograaf tegi kuu parima pildi

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrvalhoonest, kus veel kaks päeva varem olid Tiit (vasakul) ja Eevi Renserile nii vajalikud saun, kuur ja garaaž, jäi uueks aastaks alles vaid nõgine ahervare.
Kõrvalhoonest, kus veel kaks päeva varem olid Tiit (vasakul) ja Eevi Renserile nii vajalikud saun, kuur ja garaaž, jäi uueks aastaks alles vaid nõgine ahervare. Foto: Marianne Loorents

Postimees Grupi väljaannete jaanuari parima pilt on žürii hinnangul Marianne Loorentsi foto tulekahjus kõrvaloone kaotanud vanapaarist.

Viru-Nigula vallas Toomika külas elavate Tiit ja Eevi Renseri uus aasta algas minoorses meeleolus: vaid loetud tunnid enne aastanumbri vahetumist neelas tuli vanahärra lapsepõlvekodu kõrvalhoone, õnneks suutsid pritsimehed elumaja päästa.

Žüriisse kuulunud Valgamaalase tegevtoimetaja Jaan Rapp ütles Loorentsi foto kohta, et tegemist on nii hea pildiga, et esimene mõte oli: kas tohib selliseid  üldse tehagi. "Pildist aimub suur kaotusvalu — väga kõnekas pilt. Kohe nii kõnekas, et tekib küsimus, kuidas neid inimesi aidata saaks," lisas ta.

Marianne Loorents pälvis lisaks kolmanda koha ka kuu parimate videote valimisel. Selle tunnustuse tõi talle video kuke aasta alguse puhuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles