Velvo Väli astub loomade heaks korvpallilahingusse

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sportlik Velvo Väli on osalenud ka Ööjooksul.
Sportlik Velvo Väli on osalenud ka Ööjooksul. Foto: ARVET MÄGI / VIRUMAA TEATAJA,

Rakvere teatri juht Velvo Väli astub koos teistest tuntud meestest koosneva tiimiga 18. veebruaril Raplas korvpallilahingusse Eesti edukaima korvpallinaiskonnaga FCR Media/Rapla KK.

Kogu piletimüügist saadud tulu läheb Eesti Loomakaitse Seltsile hättasattunud loomade raviarvete tasumiseks.

Loomadele head tegev korvpallilahing peetakse Raplas Sadolini spordihoones. Võistlustulle astuvad veel Jüri Ratas, Rauno Märks, Robert Rool, Marko Kiigajaan, Raimondo Laikre, Rainer Vakra, Hannes Hermaküla, Henrik Kalmet, Juss Haasma, Mart Poom ja Jaanus Saks. Kuulsuste treener on Aivar Kuusmaa.

“Aasta tagasi esimest korda peetud heategevusliku korvpallivõistlusega õnnestus Eesti Loomakaitse Seltsile koguda 2364,25 eurot, mida kasutati hättasattunud kodu- ja metsloomade raviarvete tasumiseks. Seetõttu otsustasime korraldada ürituse ka tänavu,” ütles Eesti Loomakaitse Seltsi juhatuse liige Merli Jürisoo ja lisas, et Eesti Loomakaitse Seltsi hoiukodudes on praegu kokku umbes 40 looma. Selts teeb koostööd ka teiste loomaorganisatsioonidega, kes omakorda abistavad hüljatud loomi ning kelle kulusid loomade ravimiseks aitab selts vastavalt võimalustele katta.

“Soovime pakkuda meelelahutust ja vaheldust tavapärastele annetuskampaaniatele. Üritusest võtavad osa tuntud Eesti mehed ning Eesti edukaim naiskond. Vaheaegadel astuvad üles Rapla tantsutüdrukud ja Raplamaa koerteklubi. Kõik külastajad saavad ürituselt hea elamuse, kaasa elada oma lemmikmängijale ning teha oma kohaletulekuga seltsile annetus,” kutsus Jürisoo kõiki spordi- ja loomasõpru kogupereüritusest osa võtma.

Eesti Loomakaitse Selts on 2000. aastast tegutsev loomasõpru ühendav mittetulundusühing, mille missiooniks on tagada ja parandada abivajavate loomade heaolu ning ennetada nende väärkohtlemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles